Pepe Sales

13è FESTIVAL D’ART INDEPENDENT PEPE SALES
DEL 25 DE GENER AL 5 DE FEBRER, 2020. GIRONA

Dedicat a difondre l’obra d’autors de culte, amb llenguatge propi, vanguardista i revolucionari.
Reivindicant: UN MÓN MÉS SAVI, LLIURE I TOLERANT

FESTIVAL D’ART INDEPENDENT PEPE SALES: Dedicat a difondre l’obra d’autors de culte que, en el seu moment, han estat maleïts arrel de la seva polèmica actitud lliure del condicionament i les formes socials que els envoltaven creant un llenguatge avanguardista propi i revolucionari envers la cultura establerta.

El Festival és un espai de trobada de creadors i de tendències. Al llarg d’una setmana d’actes (exposicions plàstiques, cinema, conferències, teatre, instal·lacions, performances, música, dansa, poesia, etc…)els artistes, en la seva disciplina, ens proposen un passeig per l’obra i el temps de l’autor.

Al voltant de 150 artistes, organitzadors i col·laboradors treballen de manera desinteressada per desvetllar consciències, fomentar el pensament, originar idees i activar projectes. Un exercici de reconeixement i de recerca.

L’accés a tots els actes del Festival és de caire gratuït, sense més limitació que l’aforament.

Dedicat cada any a un creador independent (el poeta Pepe Sales, que li dóna nom, Miquel Bauçà, Pedro Casariego, Lluís Vilà, Santa Teresa de Jesús, Carilda Oliver Labra, Juan Eduardo Cirlot, Renèe Vivien, Roberto Bolaño, Jean Genet, Elena Garro, Yi Sang)

Organitza: ASSOCIACIÓ LA PENYORA CULTURA.

www.festivalpepesales.org