AtrapaMozzzques 9 | Circ

Benvinguts a l’Atrapamosques, el programa de cultura a Televisió de Girona, avui parlarem de circ!

Anirem fins a la segona Gala de Circ de Girona que es va celebrar el Teatre del Canal a Salt i gaudirem de la tercera trobada d’equilibristes, malabaristes i artistes de circ de Girona que es va fer al Parc Central aquest passat cap de setmana. I recupararem una entrevista que vam fer a la CIA de circ EIA ara fa un any, quan van venir al Teatre Municipal de Girona per presentar el seu espectacle INTARSI. I per acabar gaudirem de la música d’en Fina.

Però primer anirem fins a la 9a edició del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or que s’ha se celebrat per tercera vegada a Girona i que va reunir fins a 84 artistes de 12 països diferents. En aquesta 9a edició s’ha commemorat el 50è aniversari de l’arribada de la primera companyia de circ rus a casa nostra i per aquest motiu fins a 10 de les 24 atraccions han sigut de Rússia. Però per conèixer mès d’aprop el Festival que millor que parlar amb dos dels artistes que hi han participat.

I ara és moment d’anar fins a la segona Gala de Circ de Girona que es va celebrar el passat disabte i fins a la tercera trobada de malabaristes, equilibristes i artistes de circ de Girona que es va celebrar diumenge. Un any més, el dos actes han estat organitzats per Contaminando Sonrisas i l’Associació cultural d’equilibrisme i malabars. I ara és moment de gaudir d’INTARSI, el guanyador del MAX 2017 com a millor espectacle Revelació, de la Comapanyia de Circ EIA, que van venir al Teatre Muncipal de Girona ara fa un any.