AtrapaMozzzques 8 | Actualitat

Benvinguts a l’atrapamosques, el programa de cultura a Televisió de Girona. Avui farem un repàs a les principals activitats culturals que s’han dut a terme al nostre territori en les darreres setmanes. Anirem fins a l’Estació Jove per conèixer més d’aprop la 30a edició del Mostrar’t i el treball de l’artista visual Aura Còsmica. Coneixarem el Festival d’Art Independent Pepe Sales dedicat a la figura de Farruc Farrojat. I anirem fins als cinemes Truffaut per conèixer el cicle de” Cinema i solidaritat” on Intermon Oxfam va presentar el documental “Salida de emergencia”. Però per començar parlarem amb l’Isaac Ulam que va venir a Girona per presentar la seva opera prima “Bronco”. I ara anirem a conèixer l’obra de l’artista visual Aura Còsmica dins la 30a edició del Mostrar’t a l’Estacio Jove de Girona. I ara anem a conèixer més d’aprop la 13é edicio del Festival d’Art Independent Pepe Sales que es va celebrar a Girona del 25 de gener al 5 de febrer. I acabarem als Truffaut de Girona per conèixer el documental “Salida de emergencia ” que es va projectar dins el cicle “Cinema i Solidaritat”.