AtrapaMozzzques 4 | Audiovisuals

Benvingut a l’Atrapamosques, el teu programa de cultura a Televisió de Girona.

I avui parlarem d’ audiovisuals.

Coneixerem el Documental 972, que es va presentar la setmana pasada a Girona, un treball que pretén donar veu i posar en el valor que es mereix l’escena electrònica de les comarques gironines de finals dels 80 i principis dels 90.

I també parlarem el dj i productor Carlos Bayona, que va venir a presentar el seu nou videoclip “Like neon lights” al festival de Cinema de Girona.

I al final gaudirem del grup de rumba “Tambaleo”, que va actuar a a l’Espai Marfà durant el FlamenGi, el Festival de flamenc que es va celebrar a Girona fa unes setmanes.

Però primer anirem fins a l’Espai Jove els Químics de Girona per conèixer el treball “A un altre món”, un documental experimental que parla de les vivències de diferents joves en l’etapa de vida en la que es troben.

I ara anem a conèixer l’últim treball del dj i productor Carlos Bayona “Like neon lights”, que va venir a presentar al festival de Cinema de Girona. I per acabar, parlarem amb l’Albert, un dels dos directors del documental 972, un treball que compta amb el testimoni dels principals protagonistes de l’escena electrònica a partir de finals dels 80 i principis dels 90 a les comarques gironines.

Direcció, producció i edició – Jordi Romero | Dissseny gràfic – Pau Serra | Veu en off -Georgina Arnau | Música – Continent by ANBR | Slavin by K Sparks | Like Neon Lights (A Song For Christine) by Oblique & Carlos Bayona | Curious George by Nate Rose | No Time ft DJ Mykael V by AC | Five Spiral by Ian Post | Always Could Be Bad, Original Mix by MAAE | Agraïments: Televisió de Girona, Diputació de Girona, Ajuntament de Girona, Núria Mora, Sisu, Àngel Arumí, Sandra Pinheiro, Carlos Bayona, Pitu Anaya, Albert Domènech i Jordi Juli (MAAE)