Black Music Big Band Junior

LA BLACK MUSIC BIG BAND JUNIOR PORTA LA MÚSICA AL CARRER A BENEFICI DE STOP MARE MORTUM

Dimecres, 18 de desembre de 2019 L’acció solidària tindrà lloc el pròxim 21 de desembre al Cul de la Lleona, a partir de les 18h.

Soul, funk i solidaritat aquestes festes nadalenques. El pròxim dissabte 21 de desembre la Black Music Big Band Junior sortirà al carrer per realitzar una acció solidària a benefici de l’entitat STOP MARE MORTUM. A partir de les 18h, els joves músics gironins es reuniran al Cul de la Lleona, en un dels punts del projecte “Girona, Carrers de Música” de l’Ajuntament de Girona, per fer arribar la música negra i el missatge de l’entitat als gironins i gironines.

Stop Mare Mortum és una plataforma ciutadana nascuda el 2015 que té com a objectiu fomentar un canvi en les polítiques europees migratòries i d’estrangeria, per tal d’aconseguir que es garanteixin i es respectin els drets humans. L’entitat treballa per establir vies legals i segures per evitar que les persones hagin de posar la seva vida en risc o acabar morint en les rites migratòries o a la mar. Des de la seva creació, aquest moviment social ha recollit el suport d’un total de 180 entitats i col·lectius i milers d’adhesions individuals.